Google Web Sitesi Optimize Edici
yi iyi bir şekilde kullanarak tasarım testlerinizin daha iyi sonuç vermesini sağlayabilirsiniz. 

-Site Mühendisi olarak firmalara trafiklerinin tamamını teste göndermelerini öneriyoruz. Site trafiğinin en azından %100'ü gönderildiği takdirde aranılan cevaplar daha çabuk bulunur.
 
- Denemeler üzerinde küçük ve hızlı değişiklikler yaparken denemelerin baştan oluşturulması yerine kopyalanmasını tavsiye ediyoruz. Böylece orjinal denemedeki tüm ayarlar ve etiketler korunmuş olur.

 - Kaybeden varyasyonların otomatikmen devre dışı bırakılmasını öneriyoruzOrijinal varyasyon kadar iyi performans göstermeyen varyasyonların otomatikmen devre dışı bırakılmasını sağlamak düşük performanslı sayfaların ziaratçilere gösterilmemesini sağlayacağı için başarınız daha da artacaktır.

 - Kazanan tasarımın hızla doğrulanmasını öneriyoruz. Bir tasarım testi sonucunda kazanana kombinasyon ortaya çıktğında, o testi/denemeyi durdurup yalnızca orijinal ile kazanan kombinasyonun yarıştığı yeni bir deneme(takip denemesi) çalıştırabilirsiniz. Trafiğini büyük bir bölümünü kazanan kombinasyon, geri kalanını ise orjinal tasarım kombinasyonu alacaktır. 
Takip denemesi orijinal denemenizin sonuçlarını teyit etmenizi sağlar.
%95 üzeri güven derecesine sahip bir kombinasyon gerçekleştiği zaman, ilgili tasarımların yayına alınmasını tavsiye ediyoruz.

Siz de web sitenizin tasarımından pazarlanmasına kadar her alanında profesyonel destek almak istiyorsanız hemen Site Mühendisi'ne ulaşın, marka bilinirliğiniz ve dönüşümleriniz artsın! 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top