Merhaba arkdaşlar bu gün ki yazımda sizlere site hitinin arttırma yollarındna bahsedeceğim. Alexa sıralaması ve sayfalarınızı çabuk indexlemesi için site hitinizin yüksek olması çok önemli.

Site Hiti Nasıl Arttırılır? İlk olarak tasarım dan başlayalım. Site ile doğru orantılı bir tasarım eklemeliyiz. Sık sık tema değiştirmemeleyiz neden diye soracak olursanız İndex botlar sitenizin kod yapısını sitenizde bulunan resimler önbellekler ve verileri kullanarak daha hızlı ve daha kolay indexler. Sürekli tema değiştirirseniz İndex botlar sürekli farklı bir resim  ve kod yapısını önbellekler ve tam tersi olur. 

 Site başlığınızın sitenizle alakalı olmasına dikkat ediniz alakası olmayan kelimelerden kaçının. Sitenize hit gelsin diye sitenizde bulunmayan anahtar kelimeler eklerseniz çoğu kişi tarafından küfür yersiniz şahsen ben küfürü kaldıramam. Bir diğer konu iste yazılarınızı özgün yazmanız gerekmektedir. Kopyala yapıştır asla yapmayın. Yapacaksanız da içerisindeki kelime yapısını değiştirin. Özgün yazmanız Sandbox'a düşmenizi engeller.

Son olarak ping atma. Ping atma ne demek diyeceksiniz. Ping atma İndex Botlarının gelmesini beklemeden bizim onları sitemize çağırmamız demektir. Bunu Yaparken çok dikkatli olmalıyız.  Her yazı ekleyince ping atmayın 6 7 yazı paylaşınca ping atın. Birde  Sakın hit arttırma programlarını kullanmayın tavsiye etmiyorum.  

Umarım yardımcı olmuşumdur. 

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top