Clickbank İle Para Kazanma Yolları

clickbank-para-kazanma-1İnternetten para kazanmanın birçok farklı yolları bulunuyor. Siz de bu yöntemlerin birinden yararlanarak, ek gelir elde edebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu yazımızda, internetten para kazanmakisteyenlerin çok tercih ettiği bir yöntem olan Clickbank ile para kazanma yönteminden bahsedeceğiz. Satış ortaklığı ağı denildiğinde, tartışmasız ilk akla gelen platform Clickbank’tır. 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Clickbank, hem ürün çeşitliliği hem de ödeme yolları ile oldukça tercih edilen bir platformdur. Affiliate marketing olarak bilinen satış ortaklığı, internetten para kazanmanın en çok tercih edilen yöntemlerinden biri. Tüm dünyada milyonlarca kişiye bir ek gelir imkanı sunan Clickbank, yaklaşık 10.000 ürün, 100.000 satış ortaklığı ile dünyanın lider satış ortaklığı platformları arasında yer alıyor.
İnternette yer alan iş ilanlarına bakarken, Clickbank reklamları ile karşılaşabilirsiniz. Ürünlerini satmak isteyenler ile bu ürünleri pazarlamak isteyenleri buluşturan Clickbank, ciddi bir para kazanma kapısıdır. Dilerseniz ek gelir,dilerseniz de ciddi bir gelir elde edebileceğiniz bir kazanç kapısı olan Clickbank’ta, sattığınız ürün başına aldığınız komisyon %75’lere varıyor. Ücretsiz kayıt olabileceğiniz bu platformun en önemli avantajı, siteden istediğiniz bir ürünü seçerek satış ortaklığı yapabiliyor olmanızdır. İstemediğiniz bir ürünü satmak zorunda kalmazsınız. Tamamen kullanıcıların rahat kullanabilmesi için dizayn edilen Clickbank, herhangi bir ek ücret talep etmez, kullanıcılar da bir sürpriz ile karşılaşmak zorunda kalmazlar. Sitenin diğer bir avantajı da, satış ortaklarının %75’e varan komisyon oranları ile, 100 TL’lik bir satıştan 75 TL’ye varan kazançlar elde etmelerini sağlıyor olmasıdır.
Ödeme konusunda da oldukça güvenli bir platform olan Clickbank, internetten para kazanma yöntemleri arasında en çok tercih edilen ağlardan birisi olarak tercih edilmektedir. Ek gelir elde etmek isteyenlerin tercih ettiği satış ortaklığı sistemi üzerine dayalı olan bu platform, isminin çağrıştırdığı üzere bir banka ya da benzeri bir finansal kuruluş değildir. Ürün satmak ya da satış ortaklığı yaparak para kazanmak için üye olabileceğiniz Clickbank’a üye olmak da oldukça basit. Dakikalar içinde üye olabileceğiniz Clickbank ile, internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Ücretsiz Hosting
 
Top