Websitelerimizde herhangi bir şekilde bazen MYSQL'a bağlanmada bu sorun ortaya çıkabiliyor. Aslında bu sorunu yaşamak bir güvenlik açığından yada sizin Phpmyadmin'de tablolarınızı karıştırmanızdan , belkide yalnışlıkla silmenizden dolayı olabilir. Eğer bir websitesi yönetiyorsunuz çok zorlanmadıkça , özellikle ne yapacağı belli olmayan kişilere asla ve asla şifrelerinizi vermeyin. Bunun dışında MYSQL doesn't not exits sorunu çözümü şu şekildedir ;

Hangi scripti kurduysanız , aynı scriptten başka bir website veya klasöre kurulumunu yapın. Ardından FTP'nizden " $tabloadi doesn't not exits " denilen tablonun ismini arattırın ve o tablonun olmadığını göreceksiniz. Bununla beraber aynı scripti kurduğunuz databaseye girerek o tablo adını arattırın ve tablonun diğer kurduğunuz scriptte olduğunu göreceksiniz.

İşte bunlardan sonra asıl yapmanız gereken olmayan databasede " Tablo oluştur " butonu ile tablo oluşturup , oradaki ayar ve isimlerin hepsini o tablonun olmadığı databaseye geçirmek. İşlem bu kadar basittir.

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top