Markanızı tanıtmak için birden fazla yol denemeniz kaçınılmaz bir durumdur. Markanız nekadar çok kişiye ulaşırsa okadar tanınırsınız. Reklam maliyetleri hiçte azımsanacak miktarda değil. Bu sebeple doğru kanallarla reklam yapmanız ve doğru kişilerle çalışmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Genellikle verdiğiniz reklamlar belli bir alanda kısıtlanmış oluyor veya reklamlarınız dönüşümlü olarak gösteriliyor. Buda markanızın iyi tanıtılmamasına neden oluyor. Reklamio olarak markanızı tanıtmak için yayıncılarımıza bir teklif sunarak, detaylı reklam metinlerinizi gönderiyoruz. Bu şekilde reklamınız yayıncı sitelerde kenarlarda değilde ana içerik olarak yayınlamış oluyor. Ayrıca reklamlarınız sabit olup, dönüşümlü çıkmadığı için bir süreklilik sağlıyorsunuz. 


Nasıl reklam verebilirim?
Reklamio aracılığı ile reklam vermek çok basit. Sisteme üye olup, hesabınıza bakiye yüklemeniz gerekli. Bu aşamalardan sonra paketinizi seçip, yayıncılar için gerekli bilgileri doldurmanız yeterli oluyor.
Paketimi seçtikten sonraki süreç nasıl olacak?
Paketinizi seçtikten sonra yayıncılarımıza gönderilecek olan tanıtım yazısının, başlığının ve de şirket veya markanızın resim/videosu gibi bilgileri girmeniz gerekiyor. Ayrıca sistemde gerekli yerlerde size yardımcı olacaktır. Bu aşamadan sonra reklamınız, yayıncılarımıza sunuluyor ve teklifinize katılım aşamaları başlıyor. Bu süreç boyunca yayıncılar, sitelerinde sizin markanızı tanıtırken sizde panelinizden reklam kontrolünü yapabiliyorsunuz. Kontrol için hiçbir şekilde uğraşmıyorsunuz. Bütün kontrolleri biz reklamio olarak sağlıyoruz ve sizin yapmanız gereken tek şey, arkanıza yaslanıp, tanıtım sürecini izlemek oluyor.
Reklam verme sürecini sizin sağlamanızı istiyorum.
Tanıtım için reklamio ya üye olmanıza gerek yok. Bizimle email yoluyla iletişim kurarak reklamınızın yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu konu hakkında email gönderdiğiniz takdirde size geri dönüş sağlanacaktır.
Sonuç?
Uzun uğraşlar sonucu başka yollarla markanızı tanıtma çabalarınız son bulur ve reklamio yu keşfedersiniz. Bundan sonra reklamio ile her markanızı güçlendirip, arkanıza yaslanırsınız :)

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top