FULL SEO

WB-Tarif’i yaparken en çok dikkat ettiğiğimiz 2 unsurdan biri SEO’dur. Bu noktada %94 Pagespeed oranı,W3 Validate (Valid HTML, Valid CSS)‘e sahip, diğer tüm SEO değerleri yerli yerince ve yeterince kullanılmış bir tema ile karşınıza çıktık. Ücretli temalarda bile bulamayacağınız bu SEO kalitesi WB-Tarif ile sizlerle ücretsiz.

MÜKEMMEL REKLAM YERLEŞİMİ

WB-Tarif’i verim odaklı olarak yaptığımızı en başta söyledik. Bu noktada harika SEO yapısından sonra dikkat ediğimiz 2. önemli unsur ise Adsense yerleşimi oldu ve WB-Tarif’i mükemmel bir adsense yerleşimi ile sizlere sunuyoruz. İnternet yayıncılığındaki 8 yıllık tecrübemiz ve yazılımcılık tecrübemiz bize gösterdi ki; reklamlarınızın çok tıklanmasını istiyorsanız insanların dikkatini reklamlara çekmelisiniz. Bu noktada yapılması gereken şey, site tasarmınızdaki diğer materyallerin reklamlarınızdan daha çekici olmamasını sağlamaktır. Bu tecrübemizden yola çıkarak verim odaklı hazırladığımız WB-Tarif temasında benimsediğimiz bu minimalist yapı ile hedeflediğimiz reklam yerleşime kavuştuk.

TEMA PANELİ

WB-Tarif’i Tema Paneli sayesinde kolayca kullanabilir, reklam yerleşimlerinizi kolayca yapabilir, ihtiyacınız olan herşeyi kod bilgisi olmadan tema panelinden ayarlayabilirsiniz.

IMAGE CACHE

WB Panel’den tek tık ile image cache’yi aktif hale getirerek, hem resimlerinizin daha kaliteli görünmesini sağlayabilir, hem SEO açısından daha iyi verime ulaşırsınız.

KOLAY KURULUM & SIFIR PLUGİN

Kurulumu kolaydır, sadece temayı yükleyip aktif etmeniz yeterlidir. Temada hiç plugin kullanılmamıştır. Pagenavi’den en popüler tariflere, benzer tariflere herşey tema içersinde tarafımızdan kodlanmıştır. Tüm bu özelliklere sahip olmak için hiç bir plugin kurmanıza gerek yoktur. Bu da daha stabil ve sorunsuz bir yazılım deneyimi yaşamanızı sağlar. Siteniz kasmaz, sorunlar çıkarmaz.    
sunucu1sunucu2sunucu3demo

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top