Merhabalar, vBulletin’de kendini kanıtlamış bir SEO eklentisi olan vBSEO ile neler yapabileceğinizi, link yapıları hakkında yüzeysel bilgileri ve vBSEO kullanımı ve ulaşımı hakkında bilgileri bu yazımızda inceleyebilirsiniz.

vBSEO, vBulletin forumlarında gerçekten etkili ve tabiri caiz ise SEO Canavarı olarak nitelendirilen bir eklentidir. vBSEO ücretli ve bir o kadar kullanışlı bir yöntemdir.
vBSEO ile neler yapabilirsiniz?
vBSEO ile forum linklerinizi, kategori linklerinizi, açtığınız konuların linkini ve üye linklerinden tutun da diğer Google’ın indekslediği tüm linklerin düzenleme ve optimizasyon işlemini yapabilirsiniz.
- http://vBulletin.com.tr/showthread.php olan konu linkleri vBSEO sayesinde http://vBulletin.com.tr/konu-ismi/ olmaktadır.
Ayrıca vBSEO’da like eklentisi (beğeni) ve forum içi SEO adına bir çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
vBSEO eklentisi ne işime yarayacak?
Biliyorsunuz ki sitenizin içeriğinden ziyade, sitenizin SEO’su, link optimizasyonu ve diğer birkaç özelliğide sıralamadaki yerinizi etkiliyor. vBSEO eklentisi sayesinde Google’a gönderdiğiniz linkler SEO’ya uyumlu olacak ve sıralamada aramada geçen kelimeler linklerinizde de geçecek.
vBSEO eklentisini nereden temin edebilirim?
vBSEO eklentisini kullanmak istiyorsanız, vBSEO.com üzerinden forum sitenize ait bir lisans satın alarak SEO Canavarı ile tanışabilirsiniz!

0 yorum:

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Site Mühendisi


Ücretsiz Hosting
 
Top